• 17
    birincisi erden timur böyle belgeler var diyorsa böyle belgeler vardır. her sözünü tutmuş bir adamdan, sinirle söylediği bağlamından kopartılmış bir laf (bu ligi bitirmeyiz) için defalarca özür dileyen adamdan şüphe duymak yalan konuştuğunu düşünmek kişinin kendi sorunudur. buna inanmamayı çok problemli görüyorum.

    ikincisi bu belgeleri görmeden nasıl böyle belgeler varsa hemen şimdi yayınlanmalı denebildiğini anlamıyorum. belgeleri bulup açığa çıkaran ve yapılan tüm haksızlıklara karşı mücadele eden, tüm planlamayı yapan ve doğacak başarısızlıkta da ilk topa tutulacak adamdan daha iyi nasıl bilebiliyor bunu isteyenler hayret.

    ülkemizin en büyük sorununu çözdü kulübümüz. yetkisi olanın bilgisi var sorumluluk alıyor, kendinden maddi manevi anlamda harcıyor. halen daha tüm bunlara rağmen bu tarz serzenişler olabiliyor. ilk canınız yandığında kafanızı kaldırıp sağınıza solunuza bakma eğilimindeyseniz elbette bunlar normal.

    erden timur bu kadar büyük bir organizasyonu bu kadar hızlı bir şekilde ayağa kaldırmayı başaran tek yönetici benim gördüğüm. herkesin hayallerinin bile ötesinde işleri başarmış bir insana bu kadar az güvenmek bence insanın kendi sorunudur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın