• 32560
    2 ayda bir maç yapan takım için gayet oturaklı oynamış takımdır.*

    tam ritim tutuyorsunuz hop dünya kupası giriyor 2 ay maç yok. tekrar takım oluyorsunuz afet oluyor. sonra lig başlıyor şansınıza ilk maç rakip yok bay geçiliyor. kasımpaşa, konya maçıyla tekrardan ısınıyorsun hooop milli ara geliyor 10 gün ara giriyor. milli takımdan dönüyorsun adana maçına çıkıyorsun. ertesi hafta bay haftasına denk geliyor gene maçın yok. 60 günde sadece 3 maç yapan bir takımda ne ritim kalır ne uyum kalır. umarım bay haftasından sonra kalan maçlara ara vermeden çıkarız.

    benim tavsiyem bol bol hazırlık maçı. sezon sonuna geldik halen hazırlık maçı yapıyoruz. takım içinde uyum sağlansın taktik teknik planlar oyuncular tarafından doğru uygulansın diye. bay geçilen hafta içi ziraat maçımız var. hafta sonu boş. bence hazırlık maçı koyulmalı. ondan sonraki hafta içi gene boş bence o kısmada küçük bir rakiple hazırlık maçı yapılabilir hafif tempoda.

    hazırlık maçı şart değil. kendi aralarında da sürekli maç yapabilirler. 11 e 11 iki takım çıkartıp. yeter ki oyuncular birbirlerini tanısın ve alışsınlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın