• 128
    --- alıntı ---

    bence galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş, köklü bir inançtır. galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım."

    --- alıntı ---

    buyurmuş sevgili büyüğümüz metin oktay.

    ne diye bunu yazdım şimdi bu adamcağızın başlığına? en sonda söyleyeceğimi baştan belirteyim zira bu sözlük benim için birçok sosyal ortamdan ve sosyal çevremden değerli zira aynı ortak paydada buluştuğumuz ve mücadele verdiğimiz, haksızlığa uğradığımızda can siperane savunduğumuz galatasaray için kalbi atan herkese büyük sevgi, saygı beslerim. velakin yağmurdan kaçtığımız şu günlerde, kendisi gibi doluya yakalanmamakta büyük bir siyasi ve toplumsal zekayı gerektirmektedir.
    ben burada ahmet, kemal, muharrem, recep adına konuşmuyorum yanlış anlaşılmasın ben burada galatasaray yararına ve karşısında duran organize olmayı dahi beceremeyen amatör kötülüğe karşıt olarak yorum yapıyorum. bugün bas bas bağırdığımız ve resmen insanların algılarına dair kirli bir oyun düzenleyen, koç sevdalısı lale orta kendisi döneminde cumhuriyet halk partisi saflarına katılmıştır.

    https://gss.gs/r5k.jpg

    2011 yılında türk futbol tarihine kara bir leke olarak sürülen şike soruşturmasında kendisi aziz yıldırım hakkında çok talihsiz açıklamalar yapmış ve şikeyi meşrulaştırmak için elinden geleni yapmıştır.

    http://gss.gs/4XF

    koçların alisi ile pek bir içli dışlıdır, bugünün iktidar yetkililerinin katıldığı rakip takım kongreleri beni ne kadar rahatsız ediyor ise, bu da bir o kadar rahatsız etmektedir.

    http://gss.gs/voZ

    kendi adıma bunun gibi bir çok örnek. hiçbir kimsenin siyasi, dini, ailevi, toplumsal ya da en ufak bir kendi adına değer gördüğü doğmasına dil uzatmak ne haddim, ne de istediğim lakin insanları değerlendirirken savunduklarımız ve onların savunduklarının aynı çizgide yer alıp, almadığı ile ilgili bir galatasaraylı olarak yıllar önce yaptıkları ve muhatap oldukları tıpkı beni rahatsız etmiştir. umarım bu yazdıklarım ile kimseyi örselemem zira sadece bir fikir beyan etmek istedim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın