• 5710
    çok büyük bir kısmı iflah olmaz bir gruptur. lafı çok uzatmadan bir örnekle açıklamak isterim:

    bakın arkadaşlar, bazı entrylerimde de bahsetmişimdir, melek gibi bir eşim var. iyi de bir fenerbahçelidir. oturur maç izleriz. arada takılırız falan. keyiflidir yani. eşimin yakın bir akrabası da fenerbahçeli. türkiye'nin en iyi üniversitelerinden birinden mezun olmuş, türkiye'nin herkes tarafından bilinen kurumlarından birinde yönetici, genel kültür falan da tavan. futbol dışı konularda adam gayet sağlam kısaca. yahu adamın içine fenerbahçe ile ilgili bir konu geçince şeytan giriyor. bir laf ağızdan çıkınca nereye gider nerede durmalıyım mefhumu ortadan kalkıyor.

    geçen gün oturuyoruz eşimin aile büyükleri ile birlikte. bir konu oldu bir marş sordular ona telefonda. mikrofonda konuşuluyor ama herkes duruyor. adamın cevap: "o marşı bilemedim ama kabotaj bayramında.. neyse cevabını fanatikcimbomlugs bilir devamını söylemeyim."

    bre adam, kendi annenin babanın yanında, eşimin ailesinin yanında söylemekten utanmadın mı? kel alaka bir konuda bu marş bozuntusu aklına nasıl geldi? o kadar büyüğün yanında tüm detayları ile marşı söylesem utanır mıydın?

    tuttuğum takımın marşı olsa maçta tribünde söylemekten utanacağım marşı adam öz annesi babası yanında ilk olarak çağrışım yapıp o iğrenç marş üzerinden laf atıyor bana. rezalet gibi rezalet.

    velhasıl, büyük bir çoğunluğu futbolun f'sinin geçtiği yerde kendilerini kaybeder. geçmişte yaşadıkları travmaların etkisiyle etraflarına nefret saçıp seviyeyi sıfırın altına indirirler. muhatap olmamak lazım ama her zaman olmuyor böyle. iple çekiyorum bir olay olmasını, gelişmeleri buradan anlatırım *
App Store'dan indirin Google Play'den alın