• 897
    https://twitter.com/...XoEvUQQqhTA&s=19

    neden kobe'yi jordan'dan sonra yaziyorum, sebebi su kisa videoda bile gorulebilir. izleyiciye, oyuna ve rakibine duydugu saygidan, oyunda oldugu her saniye mucadelenin dibine vuran, %100'unu vermeyene kafasini sallayip soft diyen guzel bir abimiz oldugu icin.

    kobe maalesef isin pr kismiyla pek ilgilenmedi, keske daha fazla ugrassaydi ve keske yasliliginda dizini bu kadar zorlamasaydi. bu defanssiz basketbolda mac basi 30 sayiyla normal sezonu bitirebilirdi diyecegim ama adam zaten sakat diziyle son maci 60 sayi atabilen bir manyakti, hem de prime gordon hayward'a karsi.

    mac icinde sag dirsegindeki baglari sakatlatinca, sol eliyle sut cekerek sayi atmisligi vardir.

    asil tendonunu sakatladigi macta sahaya donup serbest atislari gerceklestirip oyundan oyle cikmistir. baskasinin sedyeyle sahadan cikacagi bir sakatliktan bahsediyoruz. maci kazanacaklarindan dolayi yapmiyor bunu, sahadaki arkadaslarina mucadele limitini gostermek icin yapiyordu.

    usa ispanya olimpiyat macinin ilk dakikasinda kardesim kadar seviyorum dedigi gasol'a kafa goz dalip yere indirmistir. bunu sebebi ise yine yanindaki diger superstarlara mucadelenin nerede olmasi gerektigini gostermek icin. kobe en buyuk yildiz oldugu o turnavada her zaman en onemli kisiyi savunarak takimi sampiyon yapmistir. gasol ani ise herkes icin şok etkisi yaratip savunmayi guclendirmeleri gerektigine dair bir uyari olmuştur.

    kobe bir ilham kaynagidir. flop sevenlerle karsilastirmak anısına ihanet olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın