• 23
    bu toprakların adı latincede turchia, turquia olarak geçmiştir. bizden asırlar önce türklerin toprağı olarak adlandırılmıştır. yani yalnızca müslüman türklere ait değildir. burası müslüman kesimin din kardeşinin veya ümmetin diledikleri gibi misafir olabilecekleri bir yer değildir. müslümanların artık haddini bilmesi gereken noktadayız.

    islamcılık, ümmetçilik, osmanlıcılık zırvalıkları altında bu vatanı kaybetmenin eşiğine geldik. o dönemlerde de balkanlardan kuzey afrika'ya, suriye'den yemen'e kadar birçok farklı coğrafyada türk çocukları bu din uğruna ölmek zorunda kaldılar. islam coğrafyasının diğer unsurları vergiden muafken, askerlik hizmetinde geri planda kalırken türk çocukları vergi ve askerlik söz konusu olduğunda harcandılar.

    lütfen tarih okuyun. yüzyıllarca süren savaşların getirdiği kırımla kurtuluş savaşı dönemlerinde nüfusumuzun ne seviyelere geldiğini hatırlayın. tüm bunlar olurken neredeydi o ümmet? tarihsel olarak dünya nüfusunda oransal dağılımı azalan bir milletiz. bugün de aynı değil mi? bizim çocuklarımız arap çöllerinde hayatını kaybederken türk olmayan unsurların beslendiği, semirildiği bir ülkede yaşamak zorunuza gitmiyor mu?

    şimdilik ordu ve emniyet personeli sayı olarak bunlarla baş edebilir; peki ya yarın? 5 üstü çocuk doğum oranlarıyla nasıl olacak yakın gelecek? bizim evlatlarımız hayatını kaybederken, gelecekte kuracakları aileler şimdiden yok olurken bunlar fazlasıyla çoğalarak her jenerasyonda ivmeli büyüyecekler.

    bunlara hümanizm gözlüğüyle bakanlar, islam kardeşi olarak bakanlar bu vatana ihanet içerisindedir. bu ülkenin evlatlarının kanına girmektedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın