• 202
    efes maçı oynanırken atv'de yayınlanan yarışma programını izleyen, yüksek ihtimalle maçtan, resmi hesabın maç sonucu paylasimindan sonra haberdar olan galatasaray üyesi. maçtan sonra saçma sapan "amatör şubeler kapatılsın, her sene eksi yaziyor" falan diye boş yapmış. yani bu adam galatasaray'ın geleceğine yön veriyor, oy kullanıyor işte. bu argumanini da "epl sonuncusu senden daha fazla gelire sahip" şeklinde alakasız bir düşünceyle desteklemeye çalışıyor. sanıyor ki galatasaray'ın basketbol, voleybol şubesi kapanınca epl sonuncusu ile aynı bilancoya sahip olacağız. yahu bu adamın oy verdiği yönetimden de hayır gelmez ki. şimdi ağır konuşacağım olmayacak, hakaret edeceğim olmayacak. zoruma gidiyor. böyle boş beleş tiplerin galatasaray'ın geleceğini tayin etmesi zoruma gidiyor.

    bununla aynı zihniyette olanlar, zamanında liv hospital'in sponsorluk çekini alex telles transferinde kullandılar.
    bununla aynı zihniyette olanlar, geçen yıl açıklanmayı bekleyen oyuncuyu "bütçe çıkmadı" diyip apar topar evine gonderdiler. (galatasaray tarihinin en büyük rezillikleri siralamasinda ilk 5'e girer çok net.)
    bununla aynı zihniyette olanlar, takımı haziran'da kurmaya çalışan ve 6 ay boyunca sadece 1.5 maaş alabilen adamın kadro kurma çabasına ve vizyonuna "senin maaşın fazla, biraz indirim yap" gibi saçma sapan bir cevap vererek, maaş alamamasını sorun etmeyen insanı yildirdilar, üstüne şubeyi zarara soktular
    bununla aynı zihniyette olanlar, her fenerbahçe maglubiyeti sonrası "kapatalım şubeleri" derler ama neden fenerbahçe'ye mağlup olduğumuzu sorgulamadılar, işin hep kolayına kaçtılar. "bütçe farkı" dediler.
    bununla aynı zihniyette olanlar, ah bununla aynı zihniyette olanlar... allah, yüce galatasaray'ı bununla aynı zihniyette olanlardan korusun diyeceğim de, adam oy kullanıyor yav. koruma kısmına dua etmek için çok geç kalmışız. ne diyim, umarım hiçbir zaman karar mercii bunlar olmaz.

    son olarak, galatasaray spor kulübüdür. galatasaray futbol kulübü olmalı gibi düşünceleri olanlara da allah akıl fikir versin ne diyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın