resim
Aziz Eraltay Behich
Takım:Al-Nassr
Mevki:Sol Bek
Yaş:33
Boy:1.70
Uyruk:Avustralya
  • 111
    tartışmasız olarak 2022-2023 süper lig sezonunun kış transfer döneminde takıma katılması gereken türk pasaportuna sahip futbolcu. kadromuzun yapısı düşünüldüğünde hem yerli kontenjanında elimizi rahatlatacaktır hem de aşağı yukarı ne performans alacağımız belli olan bir oyuncu. türkiye'nin sol bek konusunda 10-15 sene içerisinde çıkardığı en iyi sol bekin caner erkin sevimsizi olduğu düşünüldüğünde yerli alternatifin ne kadar kısıtlı olduğu çok aşikardır.
    altyapıdan çıkacak bir sol beke bu kadar kritik bir sezonda güvenilmesi fikrine de net bir şekilde sıcak bakmıyorum. kazımcan karataş'ın bile iyi niyetli ve fena olmayan performansına karşın defoları dikkatli seyirciler tarafından görüldüğünü düşünüyorum. kazım'dan daha potansiyelli bir oyuncu olsa emin olun bu oyuncularla gününü geçiren değerli teknik direktörümüz okan buruk bu şansı verirdi. sırf altyapıya şans veriyorum diye potansiyeli kısıtlı belki 2.lig seviyesinde bile olmayan gençlere şans vermek de altyapı oyuncularına şans vermemek kadar kötü hatta belki de daha kötü olduğunu düşünüyorum.

    velhasıl kelam aziz behiç umarım takımımıza katılır ve rakip takımlar salça olmaz. şampiyonluk yolumuzda kritik öneme sahip bir hamle olacaktır. ayrıca kendisi fm18'de göztepe'den öğrencimdir beraber büyük başarılar kazandık *
App Store'dan indirin Google Play'den alın