• 18
    önümüzde maç, kritik bir maç. geçmişe sünger çekmek durumundayız. değiştiremiyoruz olanları, geleceğe bakacağız. şahsen ben ünal kahraman gibiyim, masaya elimde tüm gücümle vurup onlara inat olacağız diye bağıran bi moddayım.

    23 ekim 2022 gecesi alanya’ya karşı oynadığımız ilk 30 dakikadaki oyun çok ama çok uzun süredir görmek istediğim galatasaray’ı gösterdi bana. üretkenlik açısında doğru formülü bulan bir takım çıktı sahaya. bunu devam ettireceğiz, buna inanacağız. umudu kaybettirecek hiç bir şey yok. düşmemeliyiz, ayağa kalkmak zorundayız. hakkımızda hayırlısı, belki de seriyi bu şekilde başlatacağız. milli araya kadar 3/3, bomba gibi yapar herkesi, neden olmasın.

    güzel oyun, iyi oyun, saha içerisinde kalmalıyım diyen son dakika golcusunü maalesef 23 ekim 2022 akşamı kaybettik. bu ülke maalesef böyle, pisliğin prim yaptığı, bel altı çalışmanın, hakkını almaktan ziyade hak yemenin ön plana geldiği bir ortamdayız. ben kim oluyorum da oyuna takıyorum. şu saatten sonra bu kadar damara basmışken birileri, birisi, bir kurum, herşey mübah diyorum. hakkımızda hayırlısı, sinirin ve üzüntünün sonu güneş, mutluluk ve başarı olur umarım.

    takıma, hocamıza, yönetime ve oyunculara sonsuz başarı, sonsuz pozitif sinerji.
App Store'dan indirin Google Play'den alın