resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 3878
    ılk olarak okan hoca’yi kesinlikle istememis biriyim. yabanci bir hoca olmasini tercih ederdim.

    fakat dun mata kenara geldiginde, gomis’i cikarirsa futboldan anliyor dedim, ve gomis’i cikarip mertens ile 4-6-0 a gecince takdirimi kazandi.

    degisikliklerini gercekten begendim, genis spektrumdan baktigini gosteriyor. taktik varyasyon denemesi de gayet umut verici. denemesi dogru yolda oldugunu dusunduruyor ve bu sevindirici.

    mertens’in topu girse, gene 1-0 lik bir galibiyet olacakti, fakat takimin bu yakin skorlarda ilerlemesi hos degil. vurup gecemiyoruz. genel olarak bunun sebepleri, gomis ile kerem diye dusunuyorum. gomis hep 2 adim yanlis yerde, kerem hep yanlis tercihle top kayiplari yapiyor. bu momentumu bozuyor ve baski kiriliyor, hop tekrar bastan. bu kocaman bir balonu sisirip sisirip, agzini baglasin diye haylaz bir velete vermek gibi. havasini kacirip sana geri veriyor tekrar sisir diye.

    kerem’i kesip, yusuf ya da rasi’yi oraya koyup, arkasinda kazimcan ile turk kotasini doldurmak en mantiklisi gozukuyor. ıleride tabii ıcardi tek alternatif, en azindan dogru pozisyonda oldugundan.

    bakalim hoca bu iki gercegi kabullenecek mi, yoksa kerem’i 15m a satma hayalinde devam mi edecegiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın