• 31261
    uzun zaman sonra tekrar kalite kazanmış takımdır. malı şartlar ortadayken, büyük takım oyuncusu bakımından bu kadar zengin bir kadro kurulabileceğini tahmin etmiyordum. elbette bu kadronun ekonomik durumumuzu zora sokacağını düşünen renktaşların sayısı da az değil, ancak gördük ki biz futbolu öğrenme potansiyeli olan oyuncular için hazır bir takım değiliz. bize hali hazırda futbolu bilen oyuncular lazım.

    savunmamızda nelsson, orta sahada oliveira, torreria ve mertens, forvette ise icardi ve seferovic form durumlarından bağımsız şekilde bu oyunu bilen oyuncular. topu ayaklarına aldıklarında amatör düzeyde hataları çok fazla tekrarlayacaklarını düşünmüyorum ki bu hatalara toleransımız futbol kültürü açısından oldukça az. keza, kerem, yunus ve boey gibi 24 yaşının altında 3 ilk on bir oyuncumuz var; bu oyuncular da futbolu öğrenme sürecindeler ve olur da eşik atlayabilirlerse bize bonservis kazandırma ihtimali yüksek oyuncular. yaşı itibariyle nelsson ve torreira da yine yüksek bonservis bedeli edebilecek iki kaliteli oyuncumuz.

    bence tecrübe ve potansiyel dengesi açısından tüm rakiplerimizden daha iyi bir kadro mühendisliği ile oluşan bir kadromuz var. şampiyonluk kimse için garanti değil, ama ben takımın önünün açık olduğunu düşünüyorum. umarım taraftar da üzerindeki ölü toprağını atar ve takım için bir baskı unsuru olmak yerine itici güç olmayı tercih eder yakın zamanda. yolumuz açık olsun!
App Store'dan indirin Google Play'den alın