• 1350
    3 para şampiyonluk getiren lig için 30 para harcayıp bu kadar kötü ve başarısız olmak gerçekten özel bir iş. özellikle yabancı serbestliğinden sonra her sene "avrupa'da dibi gördük" denen futbolumuz her sene o dibin daha aşağısına gerilemeyi başarıyor. ülkede zaten topun oyunda kalması için çaba gösteren takım sayılarımız ve hakem sayılarımız da sınırlı. ve buna karşı isyan eden de bir taraftar kitlesi yok, burada içini döktükten 1 gün sonra 30+ yaşında geberik, kariyerini bitirmeye gelen oyuncuları "ligi donunda sallar" sıfatıyla isteyebiliyor.

    yabancı serbestliğinden sonra beşiktaş'ın, katıldığı şampiyonlar ligi grubunu lider bitirip çıkması dışında (zaten o da sürdürülebilir olmadı) 1(bir) tane bile başarı anlamında dişe dokunur örnek gösteremeyen türk taraftarı da halen kurtuluşun bu olduğuna inanıyor. ben söyleyim çözümü canım kardeşim: bu ülkede yabancı sınırı 3 olması lazım. içerde takımın giresun'a yenildi diye 2 gün sonra nwakale'ler belottiler istememen lazım. kısaca bu transfer obezliğinin kalkması, harcanacak paranın yerini altyapı üretimine, altyapıya, zeminlere, iyi antrenörlere, tesislere yatırılması lazım. ve tabii en başta kulüplerin mali gelir-giderlerini denetleyen bir üst akıl ve yöneticilik becerisi lazım.

    lazım da lazım ama yarın yine bitik nwakale'leri, sosa'ları, gustavo'ları istemeye devam edeceğiz. kerem'lere, yunus'lara, arda'lara küfredeceğiz; emirhan'ları, ahmetcan'ları yok parasına oynatamadan göndereceğiz. çünkü aptalız ve afedersiniz bi zikten anladığımız yok!
App Store'dan indirin Google Play'den alın