• 1342
    inanılmaz bir değersizleştirme geleneğine sahip olan güzel ülkemin futbolu. tek bir doksan dakikaya göre göğe de çıkartılabilirsiniz, yerin dibine de gömülebilirsiniz. örneğin okan buruk, 13 ağustos 2022 galatasaray giresunspor maçında bana göre de hatalı değişiklikler yaptı, merkezden o kadar erken eksilmeye gerek yoktu diye düşünüyorum. ama yeni kurulan ve çoğu parçası değişen bir takım varken hoca ve takım hakkında bu kadar keskin ifadeler kullanmaya gerek yok.

    ingiltere'den örnek vermek gerekirse, 30 temmuz 2022 liverpool manchester city maçını city kaybetmişti, haaland etkisiz bir performans göstermişti ve sosyal medyada çoğu kişi city'nin sezona kötü girdiğinden ve liverpool'un çok daha hazır göründüğünden bahsetmişti. ancak premier lig'in ilk haftasında ise* klopp yönetimindeki liverpool, lige yeni çıkan fulham karşısında yetersiz bir performans gösterdi ve hiç beklenmedik bir puan kaybetti. bu yönüyle oldukça tanıdık bir hikaye... city ise ligin ilk haftasında * geçen senenin flaş ekibi west ham'ı net bir skorla mağlup ederek üç puanı aldı.

    sözün özü galatasaray, 13 ağustos 2022 galatasaray giresunspor maçında kötü oynadı ve büyük hayal kırıklığı yaratan bir mağlubiyet aldı. bireysel hatalar vardı, bana göre teknik boyutta yanlış hamle kararları da vardı ancak yine de uzun vadeli keskin ifadeler kullanmaya, elimizdeki hiçbir asseti değersizleştirmeye inanın hiç gerek yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın