resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 3161
    (bkz: 13 ağustos 2022 galatasaray giresunspor maçı)

    kendisi 18 yaşından beri yeşil sahalarda profesyonel olarak; benim yaşım kadar bir futbol geçmişi var yani. ancak bugün, ikinci yarıya çıkarken umarım gomis'i almaz oyuna şu anda diye iç geçirerek devre arası programı izlerken ben, neyi düşünerek gomis'i oyuna aldı anlamakta gerçekten güçlük çekiyorum. ki devre arası programında orada oturan futbol adamları da gomis oyuna girmeli diyorlardı. ben mi futboldan anlamıyorum yoksa bunca adam mı kendisini güncellemiyor modern futbol konusunda bazen ikileme düşüyorum.

    gomis oyuna girdikten sonra orta kafa golden başka oyun planımız kalmadı ki bunu hayal ettirecek bir bek oyuncumuz yok. yani ne boey ne de aanholt son çizgiye inecek deparı attıktan sonra sağlıklı orta kesecek fizik kondisyona sahip değiller, kaç tane başarısız girişim oldu buna dair ben sayamadım.

    oyun böyle devam ederken, yine bir forvet eksilip mertensi oyuna alsak belki tekrar dengeyi yakalayabilirdik, ki mertens oyuna girdikten sonra gördük ki kendisi de henüz hazır değil. yani bütün bu seçeneksizlik içinde yapılması gereken tek şey devre arasında emre'yi çıkartıp yerine fiziği yetiyorsa mertens, yetmiyorsa hamza'yı almak ya da 60'a kadar bekleyip mertens ve torreria'yı bir arada oyuna sürmekti. oliveira da oyunda kalmalıydı 90 dakika; çünkü gole ve organizasyona ihtiyacı olan bizdik. bugün yaptığı değişikliklerle kendi opsiyonlarını kendisi daralttı ve sonrasında bir mucize olmasını bekledi. oyun tekrar oynansa, umarım gomis'i 45'te oyuna alma ve oliveira'yı çıkartma hamlelerini tekrar yapmazdı. biz bu durumu benzer bir maçta tekrar yaşarsak; gerçekten futboldan anlamadığımı düşünüp sadece olanları izlemeye devam edeceğim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın