• 15
    çok acayip, doktor sağbırakmayan'ın tabiriyle "şoacayip" tipleri görmemize imkan sağlıyor bu seçim. sözlükte bazen denk geldiğim görüş; adnan öztürk sseçilirse bizi 3-5 sene geriye götüreceği yönünde. ben adnan polat'ın seçilmesini hiç ama hiç istememeye başladım. nitekim adnan polat yine 2 sene boyunca görece başarılı bir yönetim gösterirse, bu sefer 2 sene sonraki 28 mart 2012 galatasaray başkanlık seçimi için de "yeni başkan adayı adnan x bey seçilirse g.tümüzü kesecek" denilmeye başlanmasından korkarım. 80 öncesi sağ sol olaylarından bahsederken "ya adamlar sırf 'komünizmi getirecek bunlar' diyerek solcuları öldürmüş, var mı böyle bir şey ya?" diyen insan 30 sene sonraki bir başkanlık seçiminden bahsederken nasıl olur da "adnan öztürk seçilirse bizi 5 sene geriye götürür" diyerek seçilmesini istemeyip hakkında olmadık laflar söyler, anlamış değilim.

    ola ki adnan öztürk seçildi, 2 sene adnan polat'ı hiç de aratmayacak, bilakis unutturacak bir yönetim gösterdi. bu sefer de yeni seçimlerde fikirler tornistan edip adnan öztürk'ün seçimdeki rakibi için "bizi 2 sene öncesindeki adnan polat zihniyetine götürecek" denilmeye başlanacak. bu nasıl bir öngörüdür, bu nasıl bir önyargıya tutkalla yapışmışlık, bir türlü anlam veremiyorum.

    gerçek fikrim sorulacak olursa, oy kullanmayacağım ve oy kullanacak kimseyi etkileyemeyeceğim bu seçimde ne adnan öztürk'ü ne de adnan polat'ı destekliyorum. ikisi de sıkı galatasaraylıdır, ikisi de seçildiklerinde galatasaray için bildikleri en iyi yöntemi ellerinden gelen en iyi şekilde uygulayacaklardır. hangisi seçilirse seçilsin, seçilen galatasaray'ın başkanı olup makamından ötürü saygıyı hakedecektir. bu yüzden daha seçilmemiş bir insan için niyet okuyuculuğu yapmayı hiç doğru bulmuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın