resim
Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro
Takım:Al-Nassr
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.87
Uyruk:Portekiz
  • 3089
    skills videolarını izledim. hava toplarında etkin, ceza sahası içerisinde tehlikeli. ama defansa yardımı kısıtlı. geçmişte rekor bedelle önce real madrid'e transfer olmuş. sonra yüksek bir bedelle juventus'a transfer olmuş ama juventus elinden çıkarırken çok zarar etmiş. yaşı 37'ye dayanmış. ligimizin fiziğe dayalı bir lig olduğunu düşününce yaşı beni korkutuyor. ayrıca manu forumlarında koşu mesafesinin azaldığını okumuştum. eğer durum bu kadar kötüyse kendisi yerine daha uygun maliyetli ve yaşı daha genç olan bafetimbi gomis ile yolumuza devam etmeyi tercih ederim.

    not: beşiktaş'taki quaresma zamanında kendisinden çok daha önde bir futbolcuydu. o bile yaşlandıktan sonra türkiye'de tutunamadı. bunu da hatırlatmak isterim.

    edit: fiziğinin oldukça iyi olduğunu iddia ederek dm kutusundan rahatsız eden arkadaşlar oldu. onlara bir ispatım var. bahsedilen ronaldo'nun en iyi döneminde 1.66'lık uruguaylı bir ön libero tarafindan nasıl yatırıldığını sizin de görmeniz için linki aşağı bırakıyorum.
    https://twitter.com/...a0c424jDJ5A&s=08
App Store'dan indirin Google Play'den alın