resim
Ramón Rodríguez Verdejo
Görev:Profesyonel Futbol Müdürü
Takım:Aston Villa
Yaş:55
Uyruk:İspanya
  • 38
    itici sevilla futbol kulübü'nün sevimsiz sportif direktörüdür.

    monchi'nin olayı belli önce oyuncuyu ayartacak. sonra ederi 25 milyon olan futbolcu için kulübüne absürd düşüklükte teklif yapacak (8'e aldığımız adama 9+1 önermek gibi). sonra yavaş yavaş 15lere çıkacak ve biz teklifi neredeyse %60-70 yükselttik daha fazla bir şey yapamayız, siz de bir şeyler yapın şimdi deyip bunu da oyuncuya bu şekilde hissettirip kulüple oyuncunun arasını açacak.

    kulüple oyuncunun arası açılınca bu sefer teklifi bir tık düşürecek (13+2) ve senin tamam demeni bekleyecek. bu olaylar yaşanırken ülkedeki halihazırdı galatasaray oyuncularının değerini düşürmek üzere görev yapan satılık gazetecilere ligdeki başka oyuncularla (montero, szalai) da ilgilendiğini falan üfürecek. ve en sonunda kulüple oyuncunun bağını tamamen koparıp, 25 milyonluk oyuncuyu neredeyse yarı fiyatına alacak.

    galatasaray kulübü artık bu oyunlara düşmeden oyuncusuna teklifi getirenlere, muhattaplarının biz olmayacağımızı ve nakit 25 milyon euro'yu gerekli yerlere yatırdıkları anda oyuncuyu alabileceklerini aksi halde oyuncunun 4 yıl daha galatasaray forması giyeceğini belirtmelidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın