• 379
    tahrik sonucu oluşmuş bir olay sonrası bir dallamanın kendini dengesizce aşağı düşürmesiyle sonuçlanan bir şey için sahamızın kapanması gerektiğini düşünen taraftardır.

    iki pet şişe attınız bunlar maç sırasındaydı. maça doğrudan müdahale ettiniz. hakemin kafasını yardınız lan kafasını. kim adam öldürmeye teşebbüs ediyormuş. doğrudan hakemin kafasını yarmak adam öldürmeye teşebbüs olmuyor da kendini kapalıdan aşağı atan bir denyo mu adam öldürmeye teşebbüs kabul ediliyor? ne güzel memleketmiş ya.

    ayrıca iki gram delikanlı olsanız buraya gelmekte bir sakınca görmezdiniz güzide taraftar. şimdi oranız buranız oynuyor ve ben bunu görmekten son derece mutluyum. bu olaylar saracoğlunda olsa ve saha kapatma gündemde olsa üzülen gene ben olurdum şimdi üzüldüğüm gibi. futbolun en güzel olayı lan bu nasıl engellemek istersiniz. derbi lan derbi. ama değilmiş. siz sıradan bir anadolu takımıymışsınız bu belli. ancak onlar böyle ağlayabilirdi. resmi sitenizde bile kestane kebap haberler dolaşıyor yazık.

    işte siz o kadar delikanlısınız ki her kasım ayınızda kıçınızdan kızılderili haberleşme sinyali gibi dumanlar çıkartarak 6-0 hööööeaaaaaaaa derken; bahar geldiğinde, hani saha kapama, hani bize mama, hani süt diye ağlamaktasınız. devam edin. gerçek yüzünüzü görmekten çok mutluyum.

    bu haftadan sonra önümüzdeki maç derbi. derbinin sonucu belli olmaz. ama skor ne olursa olsun. biz zaten kazandık koçlarım.

    hadi iyi günler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın