resim
Nuri Şahin
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Dortmund
Yaş:35
Uyruk:Türkiye
  • 1450
    okan can yantır'ın başında olduğu possiblesft ajansına bağlı teknik direktör.

    öncelikle nuri'yi severim ve bence çok iyi bir teknik direktör olacak. ama taç antrenörü ve uyku koçu olayının ajansının pr çalışmaları olduğunu düşünüyorum. okan can eski gq türkiye direktörü. yusuf yazıcı da bu ajansa bağlıydı. y harfli gol sevincini falan da beraber buldular.

    spor adamlarının profesyonel bir ajansa üye olmalarında tabiki yarar var. fakat, ajansın kafasında avrupai nuri profili ve buna uygun atılacak adımlar ve bir kariyer planlaması bulunuyor. bu antrenörler de bununla ilişkili tahminim.

    çünkü profesyonel sporun en üst ligleri icin bunlar çok önemli performans arttırıcı detaylar olsa da futbolun 0,5x'de oynandığı, topun 25 dakika sahada kaldığı, başkanınızın doğru noktadaki siyasi ilişkisinin özenle olusturulmuş bir hücum planından ibaret olduğu yerde dijital medyacıların averaj sporsevere caka satacağı nesne olur en fazla maalesef.

    jenerik cümle yakalayıp 'demode zihniyet' çığlıkları atmak icin bekleyenler icin tekrar yazıyorum: bence inanılmaz potansiyelli ve çok sevdiğim bir hoca nuri. ama, devrim yıkarak olur. düzenin baştan değişmediği ortamda yapılan bu hamlelerin yarattığı marjinal fayda, her ocak dönemi transfer kapısı anca açilınca ankaragücünün alabildiği 4 tane fişek afrikalı'nın 12 haftalık katkısından az olur. maaaalesef böyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın