• 1339
    özellikle son oynanan hazırlık maçlarına baktıkça bittiğini gördüğüm futbol. ligin şampiyonu italya'nın orta sıra takımından, transferle sorsan şampiyonluk adayı olan başka bir kulübü ingiltere'nin orta sıra takımında fark yiyor. antalyaspor bu sene için beklentide olunan, genç hocasıyla farklı takım diyoruz gidiyor bochum gibi bir kulüpten 6 yiyor. galatasaray'ın içe sinen bir tane hazırlık maçı yok. cok değil bundan 7-8 sene önce avrupa loserı fener için bile ajax maçları bonus maçlarken şimdi ajax'ın geldiği nokta nere biz neredeyiz. iki tane yabancı oyuncusu kalmış kalmamış kiev, savaş içindeki ülkenin takımı, ligin transfere doyamayan takımına yenilmiyor. alın bu da resmi maç.

    avrupa aşırı ileri gitmedi ancak biz bayagı geri gittik. nerede 10 yıl önce liverpool' napoli gibi kulüplerle lig öncesi maç yapan galatasaray nerede şu an ki türk futbolu. hazırlık maçı diye küçümsemeyeceğim yabancılara karşı kazanılan düzgün bir "hazırlık maçı bile" yok çünkü.
    edit: tek istisna bizim geçen seneki avrupa turumuz ki böyle bir avrupa macerası 8-9 yıl önce olunca şampiyonlar liginde çeyrek final getiriyordu. şimdi avrupa ligi son16.
App Store'dan indirin Google Play'den alın