resim
Mario René Junior Lemina
Takım:Wolverhampton
Mevki:Ön Libero
Yaş:30
Boy:1.84
Uyruk:Gabon
  • 2100
    2021-2022 sezonunda 38 haftalık ligue 1 fikstürünün 32 haftasında sahada olan futbolcu. hastalık yüzünden 2 maç kaçırmış, covid ve hemen ardından buna bağlı kalp problemi. toplam 14 gün. diğer 4 maç hakkında bir sakatrlık bilgisi yok.

    bize gelmeden önce southampton'da çok çektiği karın kası sakatlığını 3.5 yıldır hiç yaşamamış.

    bize geldiğinde çektiği uyluk problemlerini 2 yıldır hiç yaşamamış. son 2 yıldaki sakatlıklarının çoğu darbeye bağlı, kronik bir şey yok.

    kondisyonu düşükmüş, 90 dakikayı çıkaramıyormuş. zaten lemina 90 dakika oynadığında ligde yenemeyeceğimiz takım yok. 60 dakika oynaması bile fazla fazla yeterli oluyor. adam mahallenin abisi gibi oynuyor türkiye ligi'nde. ona üstünlük kurabilecek ne bir orta saha var ne hücumcu. kulübedeki taylan, berkan, baran aksaka, veya alınacak başka bir orta saha neden var lemina her maç 90 dakika oynayacaksa? gomis'e neden 2 milyon euro'ya yakın maaş ödüyoruz peki, her maç son 20-25 dakika oynasın diye mi? omar'a niye 1 yıl müsade ettik, çok büyük kulüp olduğumuz için mi? tutturulmuş bir kronik, kronik. kronik bir şey göremeyen sadece ben miyim, normal sakatlık da bir tek lemina'da mı var? ki adam ritmini bulmuş oynuyor işte. her sakatlanan oyuncunun kariyeri bitirilip çöpe atılacaksa luyindama'dan niye bonservis beklentimiz var peki? çoktan heybeliada'da kafasına sıkıp uçurumdan aşağı atmalıydık sizin mantığa göre.

    aynen, çok sakat var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın