• 5816
    ısterse borclari bizim 5 katimiz olsun, gerek hulle ile gerek kendileri yararina kural degisiklikleri ile bir sekilde yolunu bulan ve bulacak takim.
    uzaga gitmeye gerek yok, bu ulkenin yarisi sgk da asgari ucretle kayitli, fakat el altindan aldigi para ile maasi daha yuksek. muhtemelen ali koc un da yaptigi bu. yoksa bu ekonomik darbogazda bir ton agir kontratli yabanci oyuncun olacak ama kisik kulup gelirleriyle bu carki dondureceksin bana pek mumkun gozukmuyor. gerek sponsorluklar ile gerek el altindan para ile donduruyorlar carki.
    bunu suraya baglamak istiyorum. fenerbahce futbol takiminin cok borcu var batacaklar iyi iyi bizim talip oldugumuz futbolculari alsinlar daha beter olsunlar algisi bana yanlis geliyor hic birsey olmaz baskanlari zengin. ote yandan kabarik ortasahalari var diyoruz en iyiden en kotuye dizsek once fb topcularini sonra bizimkileri yazariz. bir de soyle bir durum var transferleri kaptirinca evet mucadeleyi masada kaybetmis oluyoruz. evet bu yuzden talip oldugumuz oyunculari artik kendilerine kaptirma zaafiyetimizi cozmemiz gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın