resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 3124
    yaptığı hareketin tek mantıklı açıklaması yok kusura bakmasın. devletin televizyonunun gazetecisi işini yapıyor. “şu an nedeninin bilmiyorum lütfen soru sormayın görüşmeden sonra gerekli açıklamayı yapacağı” dersin bir soru sorulurken andaval gibi dilini yutup yürüyüp gitmezsin.

    gazeteciyi, resmi televizyonu geçtim galatasaray taraftarına saygın olsaydı aynen dediğim şekilde bir açıklama yapar kimseyi gücendirmeden hayatına devam ederdin.

    görgüsüz ve nezaketsizlik paçasından akıyor adamın. belki bana kızacaksınız ama ben böyle bir tavırla karşılaşınca öfkeden deliye dönüyorum.

    elbette konuşmak soruları cevaplandırmak zorunda değil o an psikolojik durumu elvermemiş de olabilir ama onlarca sporcuyu eğiten yönlendiren adamsın güzelce şu an konuşmak için uygun bir zaman değil diyip devam etsen çok mu kötü olurdu? bu arada gazeteci röportaj alabilmek için peşinden koşuyor torrent yönünü değiştirince kameramanla iç içe geçiyor. ağzına mikrofon sokma falan yok yanlış görmediysem.

    ulan bu taraftar deli gibi severken sneijder ile yollar ayrıldı adam havalimanında gözyaşı döktü. durumu insan gibi en azından kendi açısından açıklayıp gitti. ayrılmayı beceremeyen eski sevgili gibi sinir küpü olup gelmiş resmen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın