• 34
    mevcut durumda satılması baskısı ile gerekirse malum çevreler tarafından kulübümüzün kapısına kilit dahi vurulabilecek derecede önemli gayrimenkullerdir.

    iki gün arka arkaya herhangi bir mal aynı fiyatta bulunamazken bunun yanında yakın zamanda da enflasyonun düşmeyeceği ve her şeyin fiyatının totosuna mazot sürülmüş kaplumbağa gibi hızlı şekilde yükseleceği belliyken pek sevgili takımımızın gayrimenkullerinin satışının yapılmasının her şartta pişmanlık yaratacak şekilde bizi zarara uğratacağı kesin. bundan çok da uzak olmayan yıllar önce daö tarafından yapılan sözleşmelerin şimdi ne kadar komik rakamlar olduğu da hepimizin malumu.

    metin öztürk belirli göz boyama yalanlarıyla başkan olabileceğini düşünerek aday olmuş biriydi ve bence arkasında da malum çevreler vardı. ancak metin öztürk'ün bir şekilde seçilemeyeceği anlaşılınca yani sportif direktörü tarafından ipliği pazara çıkarılınca "ülkemizin bağımsız yargısı" tarafından başkanlık seçimleri hakkında tedbir kararı verildi, süreç uzatıldı. sonra ne olduysa başkanlığında galatasaray'ın gayrimenkullerini peşkeş çekme çabasına giren birisi kurtarıcı rolüyle başkan adayı oldu ve an itibarıyla medya tarafından müthiş pompalanır vaziyette.

    sayın aynı armaya gönül verdiğim dostlar, belki ben kafamda bir şeyler kuruyorum ve bunların hiçbiri olmayacak ama bunca yıldır gördüklerime dayanarak edindiğim hayat tecrübem bu senaryonun gerçekleşmesi halinde pek sevgili takımımızın gayrimenkullerinin gözümüzün önünde ve gözümüz boyanarak hiç edileceğini söylüyor bana.

    bunun yanında bu söylediklerim diğer başkan adayı sütten çıkmış ak kaşık demek değildir. onu daö kadar tanımıyorum. ancak daö'nün bu takımın başkanlığına soyunmasının da başka hiçbir sebebi olmadığına emin gibiyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın