• 31
    bu gayrimenkuller üzerinden aynı senaryo 2017 yılında dursun özbek başkanlığında genel kuruldan yetki alınıp riva ve florya arazileri satılmıştı ve bu gelen parayla galatasaray'ın borcu tamamen bitecekti, ama satış gerçekleşip üstüne bir miktar para aldıktan sonra sadece o yaz güzel bir kadro kurulmasına vesile olup, takip eden ilk ocak ayında yine acil ödenmesi gereken 20 milyon € gibi bir meblağ vardı hatta bu yüzden ndiaye falan satılmıştı.

    ve euronun da 2018 yazında yükselişe geçmesiyle, satılan riva arazisinden gelecek olan para tl cinsinden neredeyse değerinin 5'te 1'ine falan düşmüştü.

    olayların sonunda ffp ile boğuşan bir galatasaray izledik 4 yıl boyunca.

    şimdi ffp bitmiş, mali yönden düzgün bir yolda ilerleyen kulübün yine tek kurtuluşu bu gayrimenkullerinden gelecek para olarak gören bir zihniyet var.

    ve her ne hikmetse aktörü yine aynı.. şimdi soruyorum sizlere bu kötü satışı tecrübe edip, hala aynı hayalleri nasıl kurabiliyoruz anlam veremiyorum.

    herkesin ağzında satış satış, en vizyoner gördüğümüz erden timur'da bile satış lafları, halbuki kendisi yılladır gayrimenkul işi içinde satmak yerine neden biz değerlendirmiyoruz, bu soruyu soran yok.

    o yüzden bu kulübün başına ne gelirse müstehak, kendi düşen ağlamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın