resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 2375
    10 nisan 2022 fenerbahçe galatasaray maçı'nda skor olarak yenilmesi çok anormal olmayan hoca. kadıköy deplasmanında ilk defa kaybetmiyoruz, muhtemelen son da olmayacak.

    fakat rakibin hocası ismail kartal'a sahada yenilmesi, bazı şeyleri gösterir nitelikte.
    uzun zaman sonra ilk defa bir kadıköy deplasmanında nasıl olur da şunu yapamadık dediğimiz pozisyon olmadı. rakip kaleci altay vakit geçirmek için yere yattıklarını saymazsak yere yatmadı, aslında bek olmayan bek oyuncuları maç boyunca defansif olarak zafiyet göstermeyi bırakın, hücumda önemli işler yaptı. yani bu yazdığım şeyler 10 nisan 2022 fenerbahçe galatasaray maçı'nın siniriyle düşülmeden yazılan şeyler değil.

    daha önce de söylemiştim, yine tekrar ediyorum. en büyük şansı fatih terim'den sonra gelmek olan hoca. insanlar nasıl nefret ettiyse fatih terim'den yerine gelen hocayı savunmak için olmayan şeyler üretiyorlar.

    duran toplarda etkili hale geldik diyorlar. 12 lig maçında kornerden attığımız gol sayısı 1.

    kondisyonumuz yükseldi diyorlar. 10 nisan 2022 fenerbahçe galatasaray maçı'nda 107 km koşmuşuz ve bunu rakipten az topla oynarken yapmışız. üstelik maçın herhangi bir kesiminde 10 kişi falan kalmadık.

    set hücumu yapıyoruz diyorlar. bırakın setten golü, en son ne zaman set hücumu izledik hatırlamıyorum.

    xg- xga falan zaten fatih terim oluşturduğu istatistikler, onu yüceltirken , başkasını kötü gösteriyor.

    tek olumlu yönde değişen konu, hakemlerin biraz daha adil olmaya başlaması. fatih terim zamanında ki gibi performansları olsaydı muhtemelen bu 12 maçtan puan alamazdık.

    ekşide, twitterda ve özellikle gs sözlükte sürekli övülen, methiyeler düzülen, yardımcıyken aldığı kupaları kendisi almış gibi anlatılan hoca.

    ayrıca kendisinin bizimle dalga geçtiğini düşünüyorum. maçın dönmesinin imkansız olduğu zamanlarda oyuna daha önce geniş kadroya bile almadığı halil ve morutan'ı alması, maç kadrosuna dahi yazılamayacak oyuncuları barcelona'ya götürürken, götürmediği tek oyuncu olan arda turan'ı 10 nisan 2022 fenerbahçe galatasaray maçı'nda sahaya atması falan, tamamen dalga geçme amaçlı bence. düşünülerek karar verilecek hususlar değil bunlar.

    ben kendisi üzerinden tekrar özür dilemek istiyorum. galatasaray'ı koruyamadığımız ve domenec torrent gibi hocaları bize hak görenlere ses çıkartamadığımız için özür diliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın