• 16
    https://twitter.com/.../1124320093595426819

    --- alıntı ---

    02.10.1994 tarihinde ali sami yen stadı'nda oynanan galatasaray - beşiktaş maçı ile son bulmuştu.

    --- alıntı ---

    istanbul derbilerindeki yarı yarıya tribünler uygulaması 2 ekim 1994 tarihinde kalktı ve kadıköy deplasmanı bizim için tam anlamıyla bir deplasman haline geldi.

    o günden bugüne,

    teknik direktörümüz fatih terim iken çıktığımız kadıköy deplasmanlarında (resmi maçlar ve tsyd kupası maçları);

    15 maçta 4 galibiyet 6 beraberlik 5 yenilgi almışız (maç başına ortalama 1.2 puan ediyor).

    teknik direktörümüz fatih terim değil iken çıktığımız kadıköy deplasmanlarında (resmi maçlar ve tsyd kupası maçları);

    22 maçta 0 galibiyet 6 beraberlik 16 yenilgi almışız (maç başına ortalama 0.27 puan ediyor).

    fatih terim'in ne kadar büyük bir futbol dehası olduğunu anlatmaya gerek bile yok ama bu denli bir farkı da sadece fatih terim ismiyle açıklayamayız. 30 seneye yaklaşan bir periyotta fatih terim'siz çıktığımız hiçbir maçta galip gelemememiz, bu maçların ezici çoğunluğunda fenerbahçe'nin bizi rahat rahat yenmesi olacak iş değil. koskoca galatasaray futbol takımı'nın kadıköy deplasmanlarında en azından kişilikli bir futbol oynamak için fatih terim'e ihtiyacı olmamalı.

    duruma tersten bakarsak fatih terim dönemi haricinde kadıköy deplasmanlarında 22 maçta sadece 6 beraberlik alabilmiş takım fatih terim döneminde kadıköy'de oynadığımız maçlarda fenerbahçe ile yaklaşık eşit istatistik yakalamış (hatta önemi itibariyle 12 mayıs 2012 fenerbahçe galatasaray maçı bizi öne geçiriyor) ve bunu futbol olarak neredeyse hiçbir maçta rakibinden kötü oynamadan yapmışsa elbette buradan bir fatih terim övgüsü çıkmalıdır, hem de devasa ölçüde bir fatih terim övgüsü çıkmalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın