• 4
    fikri de vicdanı da hürdür. dilediğini söylemeye hakkı da vardır.

    fakat;

    5 yaşında değilsek, hafızamız kuvvetli olmasa dahi bilgiye çok rahat ulaşabildiğimiz şu devirde dursun özbek savunmayı ben ne aklıma ne mantığıma oturtabiliyorum. arkadaşımız öyle düşünüyor olabilir, açık söyleyeyim bunu anlayamam, yani farazi konuşmuyorum gerçekten anlayamam.

    gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki benim tek pusulam galatasaray'dır. dursun özbek'i hayatımda görmedim, tanımam, bana kişisel olarak hiçbir zararı olmadı ama kendisine karşı hala bu kadar nefret dolu olmam dahi dursun özbek isimli şahsın galatasaray için ne kadar zararlı olduğuna benim için apaçık bir delildir.

    dediğim gibi isteyen aksini düşünebilir, savunabilir fakat bu tartışmadan galip çıkmasının imkanı, ihtimali yoktur. 2+2 nasıl 4 ise dursun özbek de her açıdan çok çok kötü bir başkandır.

    yazarın da başlıkta altına yazılan 150 entry'i hiç okumamışçasına, orada anlatılanlar sanki hiç yaşanmamışçasına günaşırı dursun özbek savunmasını garipsiyorum.

    kendisine sadece tek bir soru soruyorum, akrabalarını torpille bir yerlere yerleştiren milletvekilleri onurlu mudur? bir daha seçilmeli midir?
App Store'dan indirin Google Play'den alın