• 24
    - turnuva kuralları -

    1. turnuva 4 takımlı 4 grup olmak üzere toplam 16 takımdan oluşmaktadır.

    2. grup maçlarında her takım rakipleriyle toplamda 2 kez (ev sahibi, deplasman) karşılaşacaktır.

    3. grup maçları sonucunda ilk 2 sırayı alan takımlar çeyrek finale yükselecektir.

    4. grup maçlarında puan eşitliği durumunda ilk olarak eşit puana sahip takımların birbiriyle yaptıkları maçların gol averajına, burada da eşitlik olması halinde tüm grup maçları boyunca yaptıkları maçların gol averajına bakılacaktır. gol averajlarının eşit olduğu durumda, daha fazla gol atan takım bir üst tura çıkmaya hak kazanacaktır. eşitlik bu durumda da bozulmazsa, 2 takım kendi aralarında bir playoff maçı yapacaklardır.

    5. çeyrek final ve yarı final maçları 2 maçlı eleme sistemine göre oynanacak; deplasman golü kuralı uygulanmayacaktır. eşitliğin 2 maç sonucunda bozulmadığı durumlarda takımlar kendi aralarında bir playoff maçı yapacaklardır.

    6. final maçı toplamda en fazla 5 maç üzerinden oynanacak, bu 5 maç sonucunda galibiyet sayısı daha fazla olan takım turnuva şampiyonu olacaktır.

    7. maçlar, fifa 22 oyunu üzerinden online dostluk maçı şeklinde oynanacaktır. devre süresi 6 dakika, oyun hızı normal, kadrolar güncel olarak ayarlanacaktır.

    8. sarı ya da kırmızı kart cezası takibi olmayacaktır. kırmızı kart gören oyuncular bir sonraki maçta oynayabilecektir.

    9. maç sonuçları, oyun için kurulan whatsapp grubu aracılığıyla fotoğraf olarak paylaşılacaktır. fotoğrafı maçın kazanan tarafının çekmesi yeterlidir.

    10. herhangi bir sebep belirtmeden ve rakibinin haberi olmadan maça 10 dakikadan fazla geciken takım hükmen mağlup sayılacak ve skor, 3-0 olarak hesaplanacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın