• 487
    kimsenin dikkatini çekmemiş ve özetlerde de yer aldığını görmediğim bir pozisyona takılı kaldım hala. gomis oyuna girdikten yaklaşık bir 10 dk sonra bir pozisyonda bjk savunmasının arkasından orta sahaya doğru koşup gelen bir topu takım arkadaşına atmış ve o arkadaşı da topu ilerideki iki oyuncumuza doğru göndermişti. yani iki oyuncumuz kaleciyle karşı karşıya kalmıştı. ama hakem ofsayt diye hemen maçı durdurmuştu. gomis dahil kimse itiraz etmedi pozisyona. ofsaytı kabullendiler. ben de ofsayt demiştim ilk gördüğümde. ama o pozisyondan 2 dk sonra o pozisyonu ofsayt kamerasından gösterdiler ve gomis ofsayt değildi. hakem maçı devam ettirse ve gol atsak var'da kontrol edilse gol verilecekti.

    benzer bir pozisyonda ise, özetlerde yer alan, berkan ile ghezzal'ın pozisyonunda topu berkan kapıyor ve kerem'e topu atıyordu. kerem yine karşı karşıya. ama hakem faul olmayan pozisyonda hemen faul çalmış ve golümüzden etmişti bizi. pozisyonu devam ettirse ve var'a bakılsa yine gol verilebilecekti.

    ne hikmetse var zamanlarında pozisyon bitene kadar bekleme işi rakiplerimize yapılıyor bir tek. bizde var yok gibi hemen kesiyorlar pozisyonu.

    2 golden olduk bu yüzden.

    rakip oyunculara verilmeyen kartların yanında bir de bunu da düşünmek gerek.

    bjk tarafı ise ağlıyor hala utanmadan. bundan birkaç sezon önceki bir maçta cüneyt çakır necip'in topu almasına faul çaldı bizi golden etti diye az ağlamamışlardı yine. golden olduk demişlerdi. oysa futbolcular hakemi duymayıp pozisyona devam etmiş ve gol atamamışlardı. bu maçta ise 2 tane pozisyon başımıza geldi ve biz sesimizi pek çıkarmıyoruz. bu kadar ufak detaylara takılmıyoruz. ki bizim bugünkü kesilen pozisyonlar çok daha netti. bizden konuşan yok. bjklilerin başına gelseydi 10 sezon konuşurlardı*.

    her şeye rağmen temiz bir 3 puan aldık. rakip 9 kişi maçı tamamlaması gerekirken 11 kişi tamamladı. 2 oyuncumuzun başına doğru gelen darbelerden kaynaklı kanamayı durdurmak için 5 dk civarı maçın en önemli anlarında eksik oynayan taraf biz olduk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın