• 4
    stadyumda izlediğim maç. şekerspor için o dönem sürekli "ligin sürpriz takımı" denirdi. kimse beklemezken adanaspor'u eleyip çıktıkları ligde çılgın teknik direktörleri celal kıbrızlı önderliğinde beşiktaş'ı 2-0 mağlup etmişler, 3-0 geride oldukları gaziantepspor maçını 4-3 kazanmışlar, bursaspor'a 6 tane atmışlardı. hasan özer, hakan keleş gibi bildik isimleri olsa da kadroları zayıftı. son haftalarda fenerbahçe'yle berabere kalıp küme düşmüşlerdi ki bu maç şike lekesi olan maçlardan biridir ama şekerspor aslanlar gibi mücadele ederek berabere kalmıştır.

    maça gelecek olursak, henüz 18 yaşındaki kalecimiz mehmet bölükbaşı her şeyi yanlış yapmıştı ama öncesinde daha beter kaleciler gördüğümüz için ses etmemiştik. onun hediyesiyle yediğimiz 2 gole 4 tane atarak karşılık vermiş ve maçı 4-2 kazanmıştık.

    hagi sakatlandığı için hakan şükür'ün attığı golde, duran topu tugay kullanmış ve adrese teslim bir orta yapmıştı. maçın hakemi "düdüğümü çalmadım" diyerek golü iptal etmişti. hakem düdüğü çaldığında tugay aynı ortayı kesmiş ve hakan aynı golü atmıştı. güzel günlerdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın