resim
Taylan Antalyalı
Takım:Samsunspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 3105
    https://mobile.twitter.com/.../1493511035134914560

    iki sezon arasındaki ısı haritası farklılıklarını oyuncunun hocalar tarafından farklı konumlandırılışı değil orta sahada beraber oynadığı oyuncular yaratıyor diye düşünüyorum. cicaldau da berkan da topsuz alandaki etkinlikleri topla olduğundan daha yüksek oyuncular. berkan durmak bilmeksizin koşan cicaldau da zaman zaman verimli ceza sahası koşuları atabilen bir oyuncu. ama topu ayağında istemiyorlar. özellikle, skor ihtiyacı olan zamanlarda sorumluluk almaktan çok çekiniyorlar. geçen sene belhanda ve emre çok daha farklı profildi. sinan yılmaz demişti, ona da takımdan bir oyuncu demiş belhanda 11'de olunca çok rahatlıyoruz diye. çünkü sürekli hatlar arası kendini boşaltıp top alırdı.14 şubat 2022 adana demirspor beşiktaş maçında da dün aynıydı fizik kalitesi 10x kötüleşmiş haline rağmen. assombolanga'yı karşı karşıya bıraktığı bir pozisyon vardı, önce kendini feyk one doğru attı ceza sahası önünde pası aldı, hızlı oynadı. bizde de insanların kafasına hızlıca marcao'dan sert yerden aldığı toplar gelecektir. keza emre de özellikle büyük maçlarda ısrarla pas alır, kovalardı.

    simdiyse berkan bir kere iç oyuncusu oynayabilecek profile sahip değil. yoksa berkan çok değerli bir oyuncu bence. doğru bir sistemde is yapacak. cica da profil olarak daha uygun olmasına rağmen büyük takım iyuncusu karakterini sahip değil gibi duruyor ve hem berkan hem cica ikisi de ne temiz ayaklı ne driplingçi oldukları için aynı alanda büyük handikap yaratıyorlar.

    galatasaray eğer tek 6 oynamaya devam edecekse; pulgar-emre kılınç-feghouli torrent'in sevdiği 4-2-3-1'e devam edecekse de pulgar-berkan(taylan)-feg(morutan) oynamalı bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın