resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 34681
    takımın başındaki 4. sezonunda, kendi kurduğu takımla ligde 20 maçta 7 galibiyet alabilmiş hoca. liderden 20 puan fark yemiş ve bizi küme düşmenin kıyısına yanaştırmıştır. üstüne bir de covidden kırılmış yedeği dahi olmayan 2. ligin dibindeki denizlispor'a kupada elenmiştir. rezil futbol nedir bize göstermiştir.

    oynanan rezil futbolun sorumluluğunu da üstlenmemiştir. 2 saatlik basın toplantılarında sadece göstermelik bir 5 saniye süren "bir başarısızlık varsa benimdir" diye geçiştirip, oyuncuları, dış güçleri suçlamaya devam etmiştir. denizlispor faciasından sonra dahi sorumluluk almamış suçu topçulara yapıştırıp geçmiştir.

    kendisi için 54 transfer yapılmıştır. şu an sahadaki topçuların birkaçı hariç hepsi kendi aldırdığı oyunculardır. ancak o da yetmemiş işi ağustos transfer döneminden ocak dönemine, oradan da tekrar ağustosa şeklinde bir maratona döndürmüştür. aldırdığı oyuncular da bu sezon sahada her rakibe ezilmekle meşguller.

    hepsinden de kötüsü yaptığı basın açıklamalarıdır. "size yardımcı beğendiremiyoruz", "kimse bu takım ne oynuyor diyemez" gibi tek adamlığını sorgulayıp, biat etmeyenlere çıkışmıştır. artık tepkilerin arttığı dönemde "yurt dışından teklifleri reddediyorum galatasaray'da kalmak için" demiştir. bunu bir lütuf gibi pazarlamaya çalışmıştır. ancak biz kendisi ile yolları ayırdıktan sonra bu takımlar buharlaşıp uçmuştur.

    daha fazlası yazılır ama bunlar yeterli sanırım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın