resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 34685
    kendisi takımın başındayken en kötü ilk 5'e girecek, ilk 3'e girmesi de gayet olası olan bir oyun oynanmıştır.

    takım ortalama bir bitiriciliğe sahip olsa şunca zaman konuşulan şeylerin çoğu konuşulmazdı.

    elde mostafa ve diagne varken kimse bu kadar kötü bir bitiricilik performansını tahmin edip yeni forvete bütçe ayırmazdı.

    nihayetinde bu sezon ligde gösterdiği kötü performans büyük oranda, maçlara bizim aleyhimize fazlasıyla etki eden hakem performansları ve öngörülmesi/önlem alınması güç bazı değişkenlerin ciddi manada olumsuz etkisi sebebiyle meydana gelmiştir. takımın kötü oynadığı maçlar da olmuştur, hocanın pek mantıklı durmayan kararları da ama yapılması gereken şeyler 3 seçenekten ibaretti :

    1- terim'in kulübün futbol aklı olmaması gerektiği düşünülüyorsa (yerine campos gibi adaylarınız varsa gıkim çıkmaz) campos gibi bir futbol aklı getirilecek ve onun kararına göre hoca ile devam edilecek veya edilmeyecekti.

    2- eğer yeni 'futbol aklı' sezon sonu gelecekse hocaya forvet ve orta saha transferi yapılıp sezon sonuna kadar devam edilecekti. hocayı gönderme, yeni hoca seçimi gibi sportif kararları bu işten anlayan biri yapmalıydı, ışıtan gün veya burak elmas değil. böyle biri yazın gelecekse de en güvenli yol halihazırda kulübün futbol aklı olan terimle sezon sonuna kadar devam etmekti.

    3- mevcut düzenin işleyeceği düşünülüyorsa fatih hoca ile aynı şekilde devam edilmeliydi.

    ama yapılan şey, önce hocayı gönderip yeni hoca getirmek ve sonra campos ile anlaşmak oldu ki bence külliyen saçma sapan bir iş oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın