resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 34662
    arada sırada görüyorum galatasaray'ı borca soktu gibi şeyler.
    hocayı ne kadar elestirsem de hoca elit teknik direktörler içinde. bugün hocaya "hocam 15 milyon euro maaş bütçesi, çoğu altyapı, yıllık max bonservis 5-6 milyon euro" desek bence çok istemez. yani sonuçta alanyaspor gibi bir yapı oluyor. o yüzden hoca iyi futbolcu ister, mourinho nasıl portekize dönüp ufak bütçeler ile çalışmayacaksa kendisi de çalışmaz bence.

    neyse burayı geçelim, kendisi hiçbir anlaşmaya imza atmamıştır. hiçbir transfer görüşmesini yapmamıştır. bunlara başkan/yönetim karar verir, imza atar.
    şimdi ghezzal, rosier, elneny maliyet yüzünden veto edildi diye başkan eleştiriliyor ya, işte keşke önceki başkanlar da bazı şeyleri veto etseymiş de bu halde olmasaymışız. misal ekonomik durumu bilen başkan seri,nzonzi,lemina'ya 10 milyon euro bağlamaya, falcao'ya 7-8 vermeye imza atmaz, diagne'ye yıllık 2.4 vermez, babel'e yıllık 2.5-3 bağlamaz. hoca isterse de "hocam yok der, ekonomik durum bu der". hoca kendi karar verir durup durmayacağına.

    kısacası kendisi başarısız ise gider ama galatasaray borçları ile alakalı merciler başkan, yönetim kurulu ve denetim ekibidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın