resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 371
    çok zor bir ortamda takımın başına geçen yeni teknik direktörümüz. fatih terim'in olaylı ayrılışı sonrasında o koltuğa oturmak çok zor. bu dünyadaki 7-8 teknik direktör harici diğer tüm hocalar için de aynı şekilde olurdu.

    geçmişi çok başarılarla dolu olmayabilir. herşeyi bildiğini sanan insanların yaşadığı ülkede bu geçmiş cvsi ne yazık ki hep önüne çıkacak. az bi başarısızlıkta bazı medya grupları üstüne çullanacaktır. önce burak elmas'ın sonra da torrent'in..

    dünyadaki en iyi taktisyen de olsa bu ülkedeki futbol ortamında ve en önemlisi fatih terim'in bu şekilde veda ettiği bir camiada başarılı olma şansı neredeyse çok düşük.

    fatih terim bu takıma çok ama çok şeyler kazandırdı. son dönemine de başarısız diyemeyiz. ayrılmasını ben istemezdim. ama madem kader böyle tecelli etti ben torrent'in başarılı olmasını can-ı gönülden istiyorum. fatih terim olmadan da bu takımın bir şeyler başarabilmesini avrupalı bir teknik direktör ile bir sistem takımı olmasını istiyorum. ama günlük gündemler ile mutlu olan insanların olduğu bir ülkede ne yazık ki bu hayalden öteye geçemez.

    hayırlısı olsun diyelim. umarım başarılı olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın