resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 354
    (bkz: l1 üçgen/#3312410)
    çiçeği burnunda yeni teknik direktörümüz. duygusallığımızı askıya aldıysak bundan sonra galatasaray'ımızın iyiliği için tek bir dakikasını harcayan her bir insana destek olmak boynumuzun borcudur.
    ancak yukarıdaki videodan da yola çıkacak olursak, ben kendisinin başırısız olma ihtimalini bir tık önde görüyorum. hiç bir ön yargı, sempati ve antipatimin olmadığıda belirteyim.

    bunların başında galatasaray futbol takımının mevcut kadrosu geliyor. benim fatih hocayı en sert eleştirdiğim konuların başında pas oyunu oynatma inadı geliyordu. manchester city'nin oynadığı oyunu oynatmak için çok puanları heba ettik biz. belki hoca doğru yerlere parmak basıyordu ama sen mevcut galatasaray kadrosuyla pas oyununu oynayamazsın. torrent bu işin manchester city'deki mucidi kabul ama mevcut kadronun durumundan sonra bende kendisinin sudan çıkmış balığa ve bilmediği arayışlara gideceğine eminim. he umarım bu arayışlarında başarılı olur.

    ikinci bir konu tamamen kendisinden bağımsız olan coğrafya ve kader konusu. burası maalesef türkiye arkadaşlar.
    bbc muhabiri bile brezilya'dan sabırsızlık ve jorge jesus gibi daha 6 ay önce hem şampiyon hem de copa libertadores kazanmış bir teknik adamın arkasından gelmesinin kendisinin yollanmasındaki en büyük şanssızlık olduğunu söylüyor. liderin 1 puan arkasında 3. sırada olmasına rağmen. ve kendisinin şu an bulunduğu ortam, yönetimin istifasını isteyen taraftar grubu, kulüp ve ülke futbol tarihinin en büyük hocasının hemen arkasından gelmesi...
    kendisine başarılar diliyorum.
    allah kendisine yardımcı olsun, güç kuvvet versin. çünkü buna fazlasıyla ihtiyacı olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın