resim
Ola Selvaag Solbakken
Takım:Urawa Reds
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:25
Boy:1.89
Uyruk:Norveç
  • 21
    aradığımız tarzda bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. ligimizde kanat forvet tarzında olan oyuncular kanat oyuncusu rolünde oynayan oyunculardan daha işlevsel durumda. bize de sağ kanat için golcü, gerektiğinde kendisine uzun vurabileceğimiz, ceza sahası içi koşuları yapabilen bir oyuncu lazım. aslında sadece bize değil 4-3-3 ve türevlerini oynayan her takıma lazım. solbakken de bu tanıma uyuyor.

    morutan'ı çok seviyorum. yeteneği ve mücadelesine de diyecek en ufak bir şeyim yok. ama bizim ligimizde anadolu takımında oynamıyorsan* morutan gibi futbolcuları sertlikle ve fiziki mücadeleyle çok rahat sindirebiliyorlar. ve her şeyden önemlisi morutan henüz ham bir oyuncu. işlenmesi gereken bir yetenek konumunda. ayrıca bolca da saha içi tecrübesine ihtiyacı var. o yüzden morutan ve solbakken ikilisini maçına göre sağ kanatta oynatabiliriz. ayrıca solbakken'i ikinci forvet gibi atıp morutan'ı yine sağ kanatta oynatabiliriz.

    bunlar tabii seçenekler şu an için. ilk önce yapılması gereken soso'dan kurtulmak. önümüzdeki sezon yunus döndüğünde işler biraz daha karışabilir ama o noktayı da yönetmek teknik heyetin işi. bu sözlerimi tabii ki olası solbakken transferi üzerine söyledim. kişisel görüşüm geleceğini düşünmüyorum. çünkü birden fazla transfer döneminde adı bizimle yazılan oyuncuların pek geldiğini görmedim. bu noktada isim önemli değil açıkçası ama kendisi tarzında bir skorer oyuncuya ihtiyacımız var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın