• 117
    şu konjonktürde, şu taraftar profilinde ne kadar cesur bir hamle olduğunu görüyoruz. 3 yıllık planlamanın daha ilk senesinde avrupa’da cam gibi futbol oynayan bir galatasaray futbol takımı var, avrupa’yı bir yana bırakıyorum ki en son juventuslu gruptan çıkmamızdan sonra başarılı maçımız yok.
    döneminde şimdiki kadroya göre çok daha fazla para harcanmış takımın tarihin en itici bir kaç kulübü arasına yazılmış başakşehir futbol kulübü‘nden bile 4 yemeden geçmediği dönemler yaşadık bunlar yaşanmasın diye 3 yıllık planlama dedik.
    alınmayın gücenmeyin ama taraftarı bu kendini dev aynasında görme sendromunu bir kenara bırakmadığı sürece galatasaray, daha çook uzun süre olmayan parasıyla, yanlı federasyonuyla, basınıyla başarı yüzü göremeyecektir.
    yapılabilecek en mantıklı hamlenin bu kadar dayanaksızca, içinde bulunduğumuz durum göz önüne alınmadan değerlendirilmesi çok acı. planlamanın ilk yılında sadece bir oyuncusuna tüm takımı kurduğumuz 25 milyon euro’yu veren takımlardan içerde dışarda istediğini alan takım da planlama da bu kadar yerden yere vurulmayı hak etmiyor. vizyon vizyon diye kıvranıp 3 yıllık planlamadan daha ilk 6 ayında vazgeçmek ancak bizim orta doğu zihniyetimize yaraşır bir karar olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın