resim
Bartuğ Elmaz
Takım:Sivasspor
Mevki:Ön Libero
Yaş:21
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 458
    kendi başlığında yaptıkları eleştirilirken bir başka futbolcu ismail çokçalış kendi kulübünde benzer süreçleri yaşadığı için sözleşmesini feshedince hemen kulübümüze alalım istiyoruz. bu noktada artık amatör süreçleri aşıp profesyonel dünyanin gerektirdiği şekilde hareket etmenin herkes için en faydalı yol olduğunu düşünüyorum.

    türkiye'de iyi bir üniversitede eğitim aldığınızı ve akademi yolunda devam ettiğinizi düşünün. kendi üniversiteniz de size kadro teklif ediyor, dünyanın önde gelen yurt dışı üniversiteri de. bu durumda tercih yaparken, eğitim aldığınız üniversitenin size kattıkları yanında sizin de gerek doğal kabiliyetleriniz gerek kendinize kattıklarınızla daha iyisini hakettiğinizi düşünme eğiliminiz olabilir. ve eğitim aldığınız yeri değil de, daha iyi bir kariyer basamağı olarak gördüğünüz farklı bir yeri seçebilirsiniz. profesyonel hayatta ilişkiler tek taraflı değil, siz bir emek verirsiniz, bir potansiyeliniz vardır, bunun karşılığında da belli şartlarda olduğunuz yerde kalmayı ya da başka bir yere geçmeyi tercih edersiniz.

    günümüz gençleri, uluslararası platformlara daha hakimler, ve vizyonları daha geniş. bu vefasızlık olarak adlandırılmamalı, asıl dert, bu gerçeğin farkında hareket edip, bu gençleri kendi kulübümüzde tutabilmek için kulübün yapısını güçlendirmek olmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın