resim
Alexandru Cicâldău
Takım:Konyaspor
Mevki:On Numara
Yaş:26
Boy:1.78
Uyruk:Romanya
  • 782
    mevcut galatasaray kadrosunun ortalama futbolcularından birisi. cicaldau'nun az top kaybı yapması, ceza sahasına sürpriz girişleri*, defansif katkısı gibi özelliklerini beğeniyorum. şuan takımda güven aralığı yüksek 3-4 futbolcudan bir tanesi kendisi. ne verirsen aynısını alacağını biliyorsun. bu kadar genç ve sağı solu belli olmayan bir kadroda önemli bir şey bu. buraya kadar herhangi bir itirazım yok.

    itirazım olan noktalar, cicaldau'dan ne 90'lar tipi 10 numara olur, ne modern 10 numara olur. oyuncunun sivrilen bir özelliği yok. ister eli belinde star 10 numara olsun ister modern 10 numara olsun, yetenek setin yüksek olacak ki maçı sürükleyebilesin. cicaldau'da bu yok. fiziksel olarak eksik diyemem ama spektaküler hareket yapacak patlayıcılığı yok. şut menzili dahi çok kısa.

    25 milyon euro serbest kalma maddesini hem normal hem anormal buluyorum. şöyle normal, aldığın oyuncuyu gazlamak, talip olacaklara karşı el yükseltmek istiyorsan normal. ancak gerçekten 25 veya 20, hatta 15 edeceğine inanıyorsan anormal. cicaldau'yu aldığımız fiyattan 3-4 milyon üstüne, iyi ihtimalle 12'ye falan anca satarız. yetenek seti veya oyuncunun tavanı 20'leri falan hiç hayal ettirmiyor.

    son eleştirim de cicaldau oyunun kendisine gelmesini bekleyen tipte bir oyuncu. bizim gibi bir ligde tam tersi şekilde topa karşı talepkar olman lazım. gerekirse orta sahada her atakta topa değmen lazım. galatasaray işleyen çark değil. cicaldau gasperini atalanta'sında oynamıyor sonuçta. bize ekstra işler lazım.

    beşiktaş maçında uzaktan attığı gol hatrına bugün kaybettiğimiz fenerbahçe derbisini sineye çekiyorum ama büyük maçlarda böyle oynamaya devam ederse, verilen 6.5 milyon euro bonservise ahlar vahlar çekeriz burada. gerçekçi olalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın