resim
Giovani Álex dos Santos Ramírez
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:35
Boy:1.75
Uyruk:Meksika
  • 592
    galatasaray takımı dirençli , baskılı ve hızlı oynadığı zaman neler yapabileceği 28 şubat 2010 galatasaray kasımpaşa maçı'nda görülmüş olan futbolcu. evet adam takım iyi oynadığı zaman daha iyi oynuyor , olamaz mı ? ve bu adam galatasaray forması giydiği hiçbir maç güven içinde bir hamle yapmadı bu maç'a kadar.

    attığı vücut çalımları , denediği şutlar , verdiği onca güzel pas ve en önemlisi süratli bindirmeleri onun ne kadar etkili olabileceğini gösterdi. evet adam ronaldinho değil , zaten gerek yok öyle bir şey'e. çünkü zaten bizim takım'da arda turan gibi teknik kapasitesi çok yüksek bir oyuncu var. keita sağ kanat için bir ilaç zaten ve o da çok hızlı. ve bu adam , sol kanat ya da orta alan'a yakın sol kanat gibi oynarsa neler yapabiliyor gördük. tabi bazı yanlı yazar kişiler "kasımpaşa kriter olabilir mi" diyecektir. doğru , bu lig'de zaten herkes real madrid'i kriter alıyor normal şartlar'da. misal bilica , zorluk derecesi inanılmaz maçlar sonunda "müthiş stoper" diye sunuldu ya da bi andre dos santos , müthiş bi yıldız hakikaten , neydi o barcelona maçı öyle ?

    o yüzden , kimse yazmasın bu adam için. galatasaray taraftarı hariç kimseyi de ilgilendirmez dos santos iyi mi kötü diye. çünkü dos santos bizim çocuk , o kir pas bulaşmamış , tertemiz bi genç yetenek. bazıları gibi bacak kıran kompleksleri içinde değil ya da forma atmak gibi bi derdi yok yerlere. evet laf sokuyorum çünkü gerçek dos santos bizde olum ! attığı vücut çalımları , güven duydukça çektiği o müthiş şutlar ve benzeleri. 1,5 sene neredeyse hiç futbol oynamamış bi "çocuk" için çok kısa süre'de form tutan bi yıldız o. 18 olmadan , yasal olarak "reşit" sayılacak bir yaş'a girmeden nou camp tribünleri iin beklenti olarak saha'da yer almış bi adam o. bu sebeple kariyerleri başarısız maceralar içinde olan bir takım kişiler onun için atıp tutmasın. "o" bizim çocuk çünkü. biz severiz , biz döveriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın