• 57
    son günlerde çok dillendirilen kelime. fatih hoca taraftar vefasız diyor, muslera'yı eleştirdiğimde vefalı olmak lazım şampiyonluk kazandırdı deniyor. 2 senedir şampiyon olamayan ben dahil taraftarın büyük bölümü destek oluyor. rezalet bir futbol, sahada ne yaptığını bilmeyen oyuncular, taraftara inat oynatılan veteranlar... bu liste uzar gider.

    sırf taraftar istemiyor diye o oyuncuyu oynatan fatih hocaya her şeye rağmen destek olan taraftar vefasız. neymiş vardır bir bildiği demiyorlarmış. gerektiğinde denildiğini düşünüyorum ama fatih terim hariç herkesin anlamsız bulduğu kararlar alınıyor artık. bunlara istesen de vardır bir bildiği diyemiyorsun. aynı şey 100 sefer denendi, onaylandı çünkü. ''çok istenileni oynatmam istenmeyeni çıkarmam'' deyip taraftar vefasız demek ilginç gerçekten.

    zamanında hoca yemişliği olan, çok çalıştırıyor diye kaleci antrenörünü kovduran, galatasaray taraftarının kendisini çok sevdiğini bilip kulübü ayrılmakla tehdit edip 35 yaşında 3 milyon euro'ya yakın net maaş alan vefalı ama galatasaray taraftarı vefasız tabii. 35 yaşında o paraları kazanan kaç tane kaleci vardır dünyada bilmiyorum ama eminim ya çok azdır ya da yoktur.

    ümit davala ve selçuk inan son günlerde gece gündüz galatasaray için çalıştıklarını söylemiş fatih hocayla beraber, taraftarın eleştirisini yersiz bulmuş. kimse size gece gündüz çalışın demiyor. zaten bunu hayır olsun diye yapmıyorsunuz karşılığında bir para kazanıyorsunuz. galatasaray taraftarı teknik ekip yetersiz diye eleştiriyor fatih hocayı. e hocam madem gece gündüz çalışıyorsun al 5-6 tane işinin ehli yardımcı hem senin hem yardımcılarının iş yükü azalsın. antrenmanları sen yaptırma torunlarınla vakit geçir. daha dinç olursun maçlara daha çok kafa yorarsın hem. gece gündüz çalışmanız lütuf değil ayrıca kimse sizden böyle bir şey beklemiyor. bunu taraftar istedi de yaptım der gibi anlatmayın artık. hem antrenmanları yaptır hem rakip analizi hem maça kafa yor. fatih hocanın iş yükü gerçekten bayağı ağır görünüyor, yardımcı şart o yüzden*.
App Store'dan indirin Google Play'den alın