• 37
    evet genelde böyle fark beklentilerinin olduğu maçlarda tam tersi olur.

    hiç unutmam fenerbahçe'nin son şampiyonlar ligi macerası olan 5 kasım 2008 arsenal fenerbahçe maçı öncesi de arsenal tarihi fark atacak beklentisi vardı ama 6-7 ay önce şampiyonlar liginde çeyrek final oynayan fenerbahçe takımı onur mücadelesi göstererek maçı 0-0 berabere bitirmişti.

    keza 3 şubat 2008 fenerbahçe galatasaray maçı vardı. türkiye kupası maçıydı. iddia bile fenerbahçe'ye o güne kadar derbilerde görülmemiş şekilde 1.60 oran vererek bizimle adeta alay etmişti. fenerbahçe'nin fark için bizim ise 11 yerli ile çıktığımız o maç da 0-0 bitmişti.

    ancak bugün koşullar çok farklı. geçen sezon süper lig tarihinin en şaibeli şampiyonluğunu kazanan bjk ilahi adalet gibi olmayacak bir kadro ile şampiyonlar ligi maçına çıkacak. ajax desen son 4 maçta lig, şampiyonlar ligi demeden 22 gol atmış çok formda bir takım.

    geçen sene yaşananları unutmadım. ha bu arada şampiyonlar ligine her gittiğinde uefa ligi ayarında gruba düşüp galatasaray'ın son bilmemkaç avrupa kupası maçı istatistikleri ile dalga geçenleri de.

    ajax'ın vurduğu gol olsun. mümkünse 8-0 lık rekor tarihe gömülsün. belki jimnastik taraftarları biraz utanır da konuşmaya yüzü kalmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın