• 16
    ilk hangi forvet gol atarsa onu galatasaray'ın forveti yapalım. ilk hangi 11 maç kazanırsa o 11'i gelecek hafta bozmayalım. böyle böyle sezonu yakana dek uğraşalım. her hafta başka bir forveti sahaya sürelim. deneme yanılma yöntemiyle doğruyu bulacağız inşallah. diagne de atamazsa forvete beni koyun. bir de beni deneyelim.

    ilk 11 konusunda artık dikkatli olunması ve en iyi kadronun sahaya sürülmesi gerekiyor. halil bu takımın bonservisli oyuncusu olmadığından halil'in ilk 11 başlaması taraftarı değilim. ilk 11 başlayacaksa da forvet olarak değil kanat forvet olarak oynamalı. forvette mustafa muhammed konusunda ısrar edilmeli. forvetinizin gol atması için forvetinize topu getirmek zorundasınız. yoksa gol atamaz. o nedenle mustafa muhammed bu takımın en çok gelecek vaadeden forvetiyse sahada olmalıdır.

    her puan kaybettiğiniz maçta forvet mi değiştirilirmiş arkadaş ne bu şımarıklık ya? nerede gördünüz bir takımda sadece forvetlerin gol atması gerektiğini? bakın bakalım galatasaray son 3 maçta kendisi hücum ederek kaç gol atmış? puan kayıplarının ve kötü oyunun nedeni tek bir mevkide değildir. hele son 3 maçta gol atamıyorsanız ve bu 3 maçta tüm forvetleriniz sahada bulunmuşsa forvetleriniz yerine başka yerleri sorgulamalısınız.

    örneğin, 19 eylül 2021 galatasaray alanyaspor maçında luyindama gayet normal bir stoper performansı sergilemiş. adam ne gol yedirdi ne de apaçık bir hata yaptı. ne demeye alpaslan öztürk luyindama yerine stoper oynadı 22 eylül 2021 kayserispor galatasaray maçında? alpaslan öztürk kötü oynadığı için değil, gayet iyi oynuyor da bir oyuncu ilk 11'den kesiliyorsa bir kabahat işlemesi gerekir. luyindama önceki maç normal bir maç çıkardıysa neden alpaslan ilk 11 başlıyor?

    şimdi gelecek maç alpaslan mı oynayacak yoksa luyindama mı? ya da ne bileyim son maçında iyi performans sergilemeyen nelsson mu kesik yiyecek? nelsson yerine luyindama mı oynamalı nelsson bir önceki maç kötü oynadı diye?

    eğer kafanızda bir ilk 11 varsa ve bu oyuncuların sizin ilk 11'inizin ana hatlarını oluşturacağını düşünüyorsanız o ilk 11'de ısrar edersiniz. her hafta forvet değiştirip, stoper tandemi değiştirip nasıl başarı ve süreklilik sağlanır anlamış değilim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın