resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 1609
    turnuva formatında başarılı olabileceğini; 2017-2018 sezonunda yarı finalde galatasaray'ı, finalde ise fenerbahçe'yi eleyerek türkiye kupasını kazandığında akhisar'da gösterdi. ayrıca, akhisar'ın okan buruk sonrası durumu da ortada, türkiye kupası kazanıp, avrupa bileti kazanan bir takımken, okan buruk ile yolları ayırdıkları sezon* küme düştüler ve bir daha çıkamadılar.

    baskı altında başarılı olabileceğini, 2018-2019 küme düşmesi beklenen ve yanlış hatırlamıyorsam geldğinde hiç galibiyeti olmayan veya 1 galibiyeti olan rizespor'u güzel bir futbol oynatarak ligde tutarak kanıtlamıştı. bir takımı küme düşmekten kurtarmak, hafife alınacak bir şey değil bana göre. en az şampiyonluk yarışı kadar stresli olabiliyor ve sergen yalçın da bu yollardan geçerek tecrübe kazanmıştı.

    şampiyonluk yarışında başarılı olabileceğini 2019-2020 sezonunda başakşehir'de gösterdi. ayrıca, avrupa'da başarılı olabileceğini de hem 2019-2020 sezonunda avrupa liginde, hem de 2020-2021 sezonunda şampiyonlar liginde oynattığı futbol ile gösterdi. ayrıca, başakşehir ile son sezonunda başarısızdı ama okan buruk sonrası daha da kötü hale geldikleri de ortada.

    sergen yalçın'ın beşiktaş'a geldiğindekinden daha iyi başarılara ve kariyere sahip durumda. ayrıca, milli takımda abdullah avcı'nın yardımcısı olarak görev yapıyorken, kısa süre içinde abdullah avcı'dan da daha fazla başarı ve kupa kazandı. fatih hoca gitsin yerine gelsin demiyorum ama yerli bir teknik direktörün galatasaray'a gelebilmesi için daha fazla neyi kanıtlaması, neyi göstermesi gerekiyor anlamıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın