resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 32088
    16 eylül 2021 galatasaray lazio maçısonrası basın toplantısının giriş ve çıkış cümleleri o kadar önemli ki benim açımdan.

    girişte ''biz oyuna presle başlamadık baskıyla başladık'' dedi. skordan bağımsız diyorum bir kere oyun olarak rakip çalışılmış. erken bir gol yenmeyip mental olarak takım da oyundan düşmeyince o çalışma meyvelerini verdi sahada. hoca rakibe net çok iyi çalışmış bir kere.

    son soru olarak kerem'in top kayıpları soruldu. hoca da sprinter bir oyuncu kerem, başkaları da kaybediyor o da kaybedecek oraya takılırsak başka şeyleri alamayız ondan dedi. o kadar haklı ki bu cümlede hoca. elbette kerem her topu ezsin demiyorum ama risk almadan adam geçemez, pozisyon yaratamazsın. 3 tane boşta arkadaşı varken top kaybetmesin tabii çalım deneyerek ama birebir kalırsa rakiple mesela kenarda, beş kere top kaybetse de altıncıda yine denemeli. maçtan sonra da neden bu kadar çok kez deneyip geçemedim bu adamı, neyim eksik ya da onun neyi fazla diye düşünmeli.

    benim hep söylediğim bir söz var, kaan kural'dan okuduğum bir cümle; hata hep olacak, ve bazı günler biraz fazla da olacak. hataları sıfırlamaya çalışmaktan daha kolay bir yol var, hata payını artırmak. yani yapılan bir hatanın bütüne olan etkisini azaltmak.

    16 eylül 2021 galatasaray lazio maçında kerem top kaybetti ama lazio kazandığı topla marcao ve victor'un üzerine yardırarak gelemedi. iyi karşıladık rakibi, bu nedenle kerem'in top kayıpları da o kadar sorun olmadı. diğer yandan o da zaten rakibin o kanadını çok zorlayarak top kayıplarını nispeten telafi etti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın