aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 7
    bu platformun uefa maçlarını alması cok elestirildi.

    sırasıyla;
    1) uydu yayını olmayacak olması.
    2) internet üzerinden yapacakları yayına güven yok
    3) acun ılıcalı'nın fenerbahçeli oluşu
    4) yüksek üyelik bedeli

    gibi sebeplerle bolca eleştiri geldi.

    şahsen bambaska düşünüyorum. öncelikle acun'dan hiç rahatsız değilim acik acik söyleyeyim. adam hic bir yerde galatasaray aleyhinde ne bir soz soyledi ne bir icraati oldu. kendi takımının faydasina elbette ki icraatleri olacaktır. erden timur yapınca helal olsun diyorsak o da kendi takımına yapınca buna kızamayız. sonuc olarak adamin bir galatasaray düşmanlığı yok.

    uydu yayını olmayacak olması sadece streaming platform sunması geleceğin hatta neredeyse günümüzün yayıncılığı olmuş durumda. filmler diziler de çıkıyor sadece netflix, blu tv'de yayınlanan. amazon prime da yanılmıyorsam ligue 1'i almıştı. yani ileride zaten maçların hepsi bu şekilde izlenecek. paket vs ayarlarına göre ücret ödenecektir.
    (bkz: kapitalizm)
    (bkz: teknoloji)

    yüksek üyelik bedeli maalesef ekonomimiz ile alakalı. yayın hakkını dövizle almışlardır, tl ücret de maalesef kurdan dolayı uçuyor. bugün uydusuz bein connect+exxen+s sport alsan aylık 120 tl gibi fatura çıkıyor.
    (bkz: super lig)
    (bkz: sampiyonlar ligi)
    (bkz: premier lig)

    ayrica streaming platformlarda yap 10 tl herkes alsın gibi bir olay kısa vadede mümkün değil. o kadar trafiği* karşılayacak server altyapısı, platformun mimarisi, güvenliği ve ölçeklenebilirliği masraflı işler.
    (bkz: software architecture)
    (bkz: software security)
    (bkz: server management)

    su anki altyapısı ne kadar sağlıklı olduğunu yarınki maçta göreceğiz. eger bir patlama vs olursa büyük baskı yaşayacakları aşikar.
    (bkz: 15 eylül 2021 beşiktaş borussia dortmund maçı)

    ancak şimdiden söyleyeyim sevgili galatasaraylı yazarlar. ileride olusacak platformlar bu şekilde olacaktır. zaten televizyon bile almıyor insanlar 4k monitorle yaşıyorlar. veya alsalar da smart tv netflix, bein connect, blu tv gibi app'lerle yayınları izliyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın