aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 6
    uzun süre sonra türkiye’den tam üç takımın avrupa kupaları gruplarında mücadele edeceği bir sezonda, maçlara sadece 2 gün kalmışken, hala bir uydu yayını organize edememiş veya bu durum umrunda bile olmayan oluşum.

    türkiye’deki futbolseverlere verilen değer, reva görülen muamele işte bu. dünya’nın başka hiçbir ülkesinde avrupa kupası maçları bir tane internet uygulamasına hapsedilmemiştir herhalde. yahu en hızlı internet bağlantısı dahi performans olarak uydu kanalının yanından geçemez. göz göre göre maçları takıla takıla, hadi takılmadı diyelim en iyi ihtimalle 15 saniye geriden izleyeceğiz.

    1 aydır her yerde söylüyorum defalarca da yazdım, bu federasyon veya koskoca üç büyük kulüp dönüp “kardeşim bu ne rezillik?” demiyor mu ya? internetten yayınını yine yap ama bir kanal kur uydudan yayın yapan d-smart, digiturk vb. bir platforma sat. veya kendin dekoder üret. bu ne saçma iştir allah aşkına benim aklım almıyor. bu duruma aylarıdr tepki göstermeyen taraftar grupları da hatalı. kardeşim türkiye’nin üç büyük kulübü avrupa kupalarında, maçları izleyecek kanal yok. neymiş şurdaki maçları tv8 şifresiz verecekmiş? e diğerleri nolacak? kendimi bildim bileli ilk kez böyle bir saçmalığa şahit oluyorum.

    anlamadığım diğer nokta ne sözlükte ne se sosyal medyada bu olay kimsenin umrunda değil. acaba benim mi yanlış bildiğim veya değerlendirdiğim bir şey var, merak ediyorum.

    bir an önce taraftarlar, kulüpler tepki göstermeli, bu saatten sonra olur mu bilmiyorum ama uydu yayın haklarını dekoderi olan bir yayıncıya satsınlar bu saçmalık da son bulsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın