• 28297
    avrupa arenası için transferi kapatmış olan takım. 25 kişilik kadroyu bu gece bildireceğiz. 4 tane altyapı oyuncusu bulundurmamız gerekiyor ama kadromuzda ismail çipe ve arda hariç altyapı oyuncusu bulunmuyor. berk balaban, kaan arslan, atalay babacan ve yunus akgün’ü listeye yazmadan da oynatabiliyoruz.

    genç oyuncular dışında kadromuz da 27 futbolcu bulunuyor. ismail ve arda’yı listeye yazmak koşulu ile 23 kişi bildirebileceğiz.

    fernando muslera
    fatih öztürk
    ismail çipe
    sacha boey
    deandre yedlin
    victor nelsson
    christian luyindama
    marcao teixeira
    alpaslan öztürk
    patrick van aanholt
    ömer bayram
    taylan antalyalı
    aytaç kara
    berkan kutlu
    alexandru cicaldau
    emre akbaba
    olimpiu morutan
    sofiane feghouli
    emre kılınç
    oğulcan çağlayan
    kerem aktürkoğlu
    ryan babel
    barış yılmaz
    arda turan
    mostafa mohamed
    mbaye diagne
    halil dervişoğlu

    bu oyunculardan dört tanesini kadroya yazmayacağız. yedek kaleci alacağımızı düşünürsek fatih öztürk bu liste de kesinlikle yer almayacaktır. ismail çipe ile üçüncü kaleci olarak devam edip avrupa maçlarında yedekte bekleteceğiz.

    bunun dışında gitmesi muhtemel babel ve emre akbaba var. bu gece açıklanan listeye göre gidecekleri kesinleşir diye düşünüyorum. dördüncü olarak ise oğulcan çağlayan’ın yazılmayacağını düşünüyorum. kendisi takımdan çok geride kaldı. türkiye için rotasyona dahil olacağını düşünüyorum.

    bu gece açıklanacak listeye göre her şey belli olacak. eğer ki babel ve emre akbaba’dan birisini listede görürsek gitmeyeceklerini anlarız. listeye göre yollarımızı ayıracağımız oyuncularda belli olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın